MichellePeters

Tijdelijke versterking nodig van een (online)communicatiespecialist? 

Ik werk niet alleen als freelance online marketing & communicatiespecialist. Ik werk ook graag als interim communicatieadviseur. Ik vind het interessant en belangrijk om naast alle losse opdrachten me voor langere tijd in een opdracht vast te bijten en te binden aan een organisatie. Om me ad interim in te zetten voor collega’s met een andere organisatiecultuur. Om mensen te ontmoeten en te sparren. Om teams en afdelingen te versterken. Om het beste in mijzelf naar boven te halen, maar vooral, om veel te blijven zien, doen en leren. Als persoon en als professional.

Ook deze manier van werken past perfect bij mijn motto en missie: ik hou van mensen, communicatie en internet. Met deze passies wil ik mensen helpen, informeren en inspireren.

Wie ben ik? 

Praktische online marketing/communicatieadviseur. Doener & denker. Schakelt snel. Doortastend, flexibel en toegankelijk. Communiceert makkelijk op verschillende niveaus, daardoor sterk in ‘getting things done’. Passie voor online communicatie. Innovatieve instelling en altijd op de hoogte van de nieuwste trends, toepassingen, media en middelen op het gebied van online communicatie. Mijn specialiteit ligt op het snijvlak van marketing, communicatie, techniek en internet.

 


Schrijf een reactie

Click here