0

Van IDEE naar ZEEP; HELLO SEESOAP!

Update: inmiddels is dit idee gegroeid naar een bedrijf; seesoap. Blauwe handzeep die je kunt zien. Een zichtbare oplossing voor een onzichtbare vijand! Seesoap maakt handen wassen makkelijker, leuker én beter! Voor meer informatie bekijk onze seesoap site en socials.

Halleluja. Waar ten eerste deze onwerkelijke quarantaine en vervolgens een briljant idee online slingeren al niet toe kan leiden…

Tijd voor een update!

Vier weken geleden deelde ik hier en later in een post op LinkedIn een bericht met mijn idee en een hulpvraag. Want, leuk. Zo’n idee. Maar wat in vredesnaam nu?! Nou. Dat heb ik geweten. In het Paasweekend werd mijn post druk bezocht en reageerden allerlei mensen met enthousiasme en tags en tips. Wauw! De weken daarna belde ik met de halve wereld en rolde ik groen als gras de cosmetica wereld in. Ineens speel ik de hoofdrol in mijn eigen soap ;-)

Via via kwam ik in contact met een producent die wel wat voelde voor co-creatie et voila. Nu, nog geen maand later, heb ik mijn eerste eigen zeep-monster in handen! Wauw. Maar naast de zeep komt er in deze fase veel meer bij kijken. Ik heb inmiddels een team fantastische knappe koppen om mij heen verzameld en dit groeit waar nodig en mogelijk ;-) maar samen zijn we flink op weg! Want wij geloven echt dat ZELF kunnen ZIEN of je je hele handen goed zeept het makkelijker én leuker maakt om beter handen te wassen.

Video: update & unboxing! 

In de categorie nieuwe dingen doen heb ik ook maar een video opgenomen om je mee te nemen in de afgelopen weken.
Gevolgd door een heuse ‘unboxing & first impressions’ video:

Wil jij helpen?

En denk jij nou na het zien van deze video, ik ben (of ken!) iemand die jou nu verder kan helpen?
Schroom niet, kom op de lijn! Laat je horen. Help en doe mee! Leuk! ??

1

Schrijf een reactie

Click here