michelle peters over mij nieuw

Wie ben ik?

Je wilt meer weten over die internetjunk, gadgetfreak en sportfanaat? Leuk! Ik ben geboren in Nieuwegein (’88). Sinds 1993 trotse import-Brabo en bezitter van een basisschool-, VMBO, HAVO én HBO Communicatie B diploma. Als ik niet achter mijn Mac zit sta ik graag in de keuken samen met mijn lievelingschefkok, ben ik op reis met mijn hardloopschoenen of fiets ik de benen onder mijn lijf vandaan in de sportschool. Ik ga graag stadten en ben altijd te porren voor een kop koffie, een glas wijn en een goed gesprek.

Neem een kijkje in mijn keuken #instagram >> 

Waarom ik doe wat ik doe? Ik hou van mensencommunicatie en internet. Met deze passies wil ik mensen helpeninformeren en inspireren.


Wat ik nu doe 

michellepeters.nl

In 2014 besloot ik de daad bij het woord te voegen en mijzelf in te schrijven als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Ik ben een online communicatiespecialist met oog voor design, verstand van techniek, gevoel voor taal en liefde voor het web. Mijn focus ligt op interim communicatie opdrachten en projectmanagement van webprojecten. Daarnaast help ik bedrijven en professionals het maximale uit hun (online) marketing & communicatie te halen door diensten te verlenen op het gebied van: social media, websites, content en presentaties.

Meer informatie over opdrachtgevers en projecten: portfolio en LinkedIn.

Eindredactie Content Collective 

Sinds de zomer van 2014 ben ik ook actief als eindredacteur voor labels van Content Collective. Super leuk, leerzaam en gezellig. Content Collective is de eerste crowdsourced publisher van Nederland. Met een club van meer dan 200 mensen maakt Content Collective online magazines. Labels waarvoor ik eindredactie voer zijn  o.a.: 42bis, UrbanChicks, WhattheWeb, Ondernemen op Hakken, Love Running.

Deelnemer The Young Talent Group

Ook ben ik sinds 2015 lid van The Young Talent Group, een multidisciplinaire netwerkgroep met zo’n 30 gemotiveerde young professionals tussen de 25 en 35 jaar. Wij willen ertoe doen. Dingen doen. Project realiseren. Resultaten boeken. Netwerken. Leren. Luisteren. Proberen. Ertoe doen. De projecten zijn zo divers als de talenten. Voor mij is het een mooie (en gezellige!) aanvulling op mijn werk om mij verder te ontwikkelen als persoon en als professional. Sinds 2016 ben ik actief als bestuurslid; in 2016 als secretaris en in 2017 als voorzitter van YTG.

Testimonials

Wat ik waar deed

Sinds 2011 ben ik officieel ‘Bachelor of Communications’ en actief als online communicatiespecialist. Het steeds complexere en tegelijkertijd boeiende communicatievak vraagt naar mijn idee om strategisch inzicht en praktisch handelen. Ik leer snel, werk graag en hard, ben oplossingsgericht en zet graag mijn tanden in nieuwe uitdagingen. Na mijn studie sprong ik in het diepe bij Socialmedium, een full service internetbureau in Nijmegen, later Arnhem. Ik kreeg daar de titel ‘online communicatie en social media specialist’ en leerde klanten de kracht van het internet inzetten om hun bedrijf te laten groeien en (online) successen te vergroten. Onderdeel van mijn functie bij Socialmedium was meewerken aan en uitbouwen van de startup Online Concepts Group (OCG). Na twee jaar hiervoor in loondienst te hebben gewerkt besloot ik mij gedurende 6 maanden als zelfstandige te committeren aan onze start-up OCG. Online Concepts Group is een creatief en innovatief online uitgeverij van doelgroepgerichte internetconcepten in gezondheid, lifestyle, welzijn en welbevinden. Het eerste half jaar van 2014 ben ik werkzaam geweest als online communicatieadviseur bij BERNAS&CO. Een communicatiebureau dat gespecialiseerd is in storytelling. Mijn tak van sport bij BERNAS&CO was online communicatie en hier hield ik mij dagelijks met veel plezier bezig met o.a.: social media, SEO, contentcreatie, communitymanagement, websiteontwerp en -ontwikkeling en projectmanagement.

Click here