“Michelle is een slimme, bevlogen en gedreven adviseur. Naast een goede communicatievisie heeft ze ook het vermogen te denken in het belang van de organisatie. Ze kijkt dan ook verder en ziet gauw wat er nodig is om organisatorische doelen te bereiken. Ze denkt snel en kan ingewikkelde processen helder in een visual uitwerken. Daarmee creëert ze overzicht en helderheid. Ze is er bovendien niet vies van de handen uit de mouwen te steken. Op het domein van communicatie in combinatie organisatieveranderingen is Michelle volgens mij op haar best.”

Judith HugenSenior communicatieadviseur, Translink

 

“Met Michelle haal je een enorme kracht in huis. Gericht op groei, nieuw, ontwikkeling, mogelijkheden. Ze kijkt scherp en combineert haar zakelijke inzicht met mensenkennis en betrokkenheid bij het proces. Absoluut geval van ‘zegt wat ze doet en doet wat ze zegt’. Maar dan beter. Ze is onverbiddelijk eerlijk en brengt altijd energie en een lach mee die varieert van ondeugende grinnik tot een schater. Ik kan niet meer zonder.”

Wieke VrijhoefTheaterdirecteur, De Weijer

 

“Michelle is een dame die goed weet wanneer gas te geven en wanneer even te temporiseren. Vanaf het begin op de bok, met duidelijke plannen en een overtuigende visie. Maar ook met een luisterend oor en veel respect voor input van anderen. Een wervelwind die de boel in gang trekt en structuur aanbrengt. Projectleden en externe partijen wijst ze vriendelijk op deadlines, zodat het eindresultaat niet in gevaar komt.”

René BremerEigenaar & communicatieadviseur Bremer Communicatie

 

“Ik werk bij verschillende projecten samen met Michelle. Ik als developer, zij als projectmanager. Michelle heeft een uitzonderlijk talent voor communiceren, gedachten vertalen in woorden/processen en weet dit altijd op de juiste manier in te zetten. Ze stuurt al bij voordat je zelf door hebt dat je de verkeerde kant op gaat. Ook technisch weet ze precies de juiste vertaalslag te maken, wat wil de klant nou eigenlijk en hoe is dat te vertalen naar een ontwerp of functionaliteit die voldoet? Michelle gaat altijd met energie en plezier op zoek naar het beste. Resultaatgericht en met oog voor het doel, budget, tijd en mensen. Zelf noemt ze het projectmanagement, ik noem het magie.”

Kay LucasWeb & Mobile developer Aery

 

““Leergierig, ondernemend, nieuwsgierig, eigenwijs. Het zijn zo maar een aantal persoonskenmerken die passen bij Michelle. Een ander sterk punt van Michelle is een situatie eerst waarnemen en dan pas een mening vormen.

Zet Michelle in voor het schrijven en redigeren van online teksten en je weet zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Michelle is bijzonder online georienteerd en weet zeer goed haar weg te vinden. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat je zoekt of wilt, Michelle komt met een oplossing. Bied haar een project aan en ze zet haar tanden erin. Michelle gaat uitdagingen niet uit de weg.

Kortom, het is een genoegen om met Michelle samen te werken.””

Remco DoeveBusiness Development Manager Creaforti & eigenaar Online Concepts Group

 

“Afgelopen jaar mochten wij Michelle bij NLW Groep inzetten om alle communicatieprocessen en -middelen weer opnieuw structuur te geven. Met haar kennis- en kunde, haar energie en daadkracht, en een heerlijke no-nonsens mentaliteit heeft ze ‘communicatie’ weer op de kaart gezet bij NLW. Michelle? Aanrader!”

Bart WijnhofManager Business Development NLW Groep

 

“Michelle is een kei in brainstormen, haar gevoel voor het creëren van de perfecte user experience en doeltreffendheid waarmee zij de target audience kan bereiken kom je zelden tegen. Ze is lekker down to earth en kan ze duidelijk haar mening onder woorden brengen. Dit alles zorgt voor een fijne, directe en kraakheldere communicatie waardoor we daadkrachtige actiestappen kunnen zetten!”

Richard de RuijterEigenaar Richard de Ruijter - Graphic Design & Illustration

 

“Michelle Peters is een gedreven en energiek persoon die in onze organisatie workshops en praktische trainingen heeft gegeven op het vlak van social media. Met haar gedrevenheid en kennis heeft ze (ook de kritische!) medewerkers bewust gemaakt van het nut, noodzaak en plezier van het inzetten van deze nieuwe middelen. Ze heeft dit op haar eigen duidelijke en heerlijk, heldere wijze gedaan. En zeker niet onbelangrijk: Michelle zorgt dat ze aansluit bij waar het in de organisatie om gaat én kan zich inleven in de mensen (met soms zeer verschillende werk op verschillende niveau’s) die ze voor zich heeft tijdens een training en workshop.”

Ine HaanappelSenior communicatieadviseur Geldersch Landschap & Kasteelen

 

“Michelle is een expert op het gebied van online communicatie. Ze is goed in het schrijven van plannen, vooral op het gebied van social media en content strategie. Naast het planmatige is ze ook erg praktisch en creatief. Met Keynote maakt ze de mooiste presentaties. Voor Facebook ontwerpt ze de leukste campagnes en op Twitter weet ze altijd de juiste snaar te raken.”

Simone LevieOnline Business Coach & Internet ondernemer

 

“Michelle is een expert op het gebied van online communicatie en social media kanalen. Daarbij houdt zij nauwlettend organisatie- en communicatiedoelstellingen in het oog en durft zij kritisch opbouwende vragen te stellen ten aanzien van de inzet van social media kanalen. Ze is in staat om zowel directie als medewerkers op een passende wijze te informeren en enthousiasmeren. Haar presentation en writing skills zijn uitermate goed.”

Hélène Wirkencommunicatieadviseur GGD Hart van Brabant

 

“Wij als gepassioneerde perfectionisten hebben (ook) hoge verwachtingen van onze samenwerkingspartners. Onze samenwerking met Michelle hebben wij als zeer positief ervaren. Michelle was tot in de puntjes voorbereid, is een prima gesprekspartner, heeft toffe ideeën, begreep wat wij wilden en is zeer ambitieus. We hebben echt profijt van haar werk!”

Chantal & Amber KroeseThe Beautea Company

 

Click here