0

Persoonlijke LinkedIn uitnodiging sturen met de app, het kan!

Veel smartphone-bezitters en LinkedIn gebruikers met mij zullen er wel eens tegenaan gelopen zijn. Als je rondstruint op LinkedIn op je smartphone en iemand aan je netwerk wilt toevoegen, bestaat er alleen de knop ‘uitnodigen’. En dat terwijl ik altijd overal predik dat het juist gaat om ‘persoonlijkheid’. Dat je juist – bij het uitnodigen van een nieuwe connectie – een persoonlijk berichtje moet sturen waarom je iemand wilt toevoegen aan je netwerk.

Uitnodigingstekst op mobiel persoonlijk maken? Het kan!

Terwijl ik op vakantie was zag ik het meerdere malen voorbij komen, het kan zijn dat je deze tip dus al ergens anders hebt gezien, maar ik wilde het je niet onthouden. Vanaf nu is het namelijk wél mogelijk om je connectie-verzoek via de LinkedIn app te voorzien van een persoonlijk bericht. Ideaal. 

Hoe? 

Selecteer – bij de persoon in de app die je een persoonlijk connectieverzoek wilt sturen – het icoon rechts bovenin en kies vervolgens ‘uitnodiging aanpassen’.

There you go! Handig he?

De persoon in het voorbeeld afbeelding – Xaviera Ringeling, chief van ContentCollective, waar ik lid van ben, bleek nog niet in mijn netwerk te zitten. Twee vliegen in één klap dus, deze blog af voor jullie én mijn LinkedIn netwerk weer uitgebreid.

Linkedin-app-uitnodiging-persoonlijk

 

 

0

Schrijf een reactie

Click here