0
Wat zegt jouw profielfoto?

Wat zegt jouw profielfoto?

Test het met Photofeeler

Vandaag kwam ik iets leuks tegen; Photofeeler. Deze tool scant jouw profielfoto(‘s). Je kunt – als je een foto uploadt – kiezen uit de categorieën: business, social en dating. Tijdens het uploadproces kun je je foto nog voorzien van extra informatie, bijvoorbeeld wat je functie is, in welke branche je werkzaam bent en van welk sociaal netwerk de foto komt (je LinkedIn foto is immers anders dan die van Facebook, hoop ik).

photofeeler-online-tool-social

Je eigen foto laten scannen

Als je een gratis account aanmaakt krijg je 10 credits. Om een foto te laten beoordelen heb je 20 credits nodig. Je kunt deze kopen of verdienen. Voor de laatste optie moet jijzelf een aantal foto’s beoordelen op ‘competent’, ‘likeable’ en ‘influential’. Ik koos voor de laatste optie en verzamelde daarmee voldoende credits om mijn (LinkedIn) profielfoto te laten checken.

Resultaat

Grappig om te zien. Photofeeler zelf oordeelt met ‘great photo’. Jeuj. Als je bent ingelogd kun je de tussenstand bekijken van de stemmen op je foto. Er worden 20 mensen gevraagd je foto te beoordelen. Als er 20 mensen hebben gestemd krijg je de resultaten in je inbox. Leuk!

Zelf proberen?

Meld je (gratis) aan op Photofeeler en je kunt direct beginnen.

0

Schrijf een reactie

Click here