0

Innoveren kun je leren, getting bigger getting better… Seesoap update! 🙌💦

Update: inmiddels is dit idee gegroeid naar een bedrijf; seesoap. Blauwe handzeep die je kunt zien. Een zichtbare oplossing voor een onzichtbare vijand! Seesoap maakt handen wassen makkelijker, leuker én beter! Voor meer informatie bekijk onze seesoap site en socials

Lieve mensen, tijd voor een update van onze eigen zeep soap! Want de weken radiostilte betekenen allesbehalve een stille dood of een rustig tropenrooster. Integendeel zelfs! Want wauw, wat is er in de afgelopen weken veel gebeurd rondom seesoap! Zoveel ontmoetingen, ontwikkelingen en ontdekkingen! Zo leuk, leerzaam, inspirerend, ingewikkeld, intens maar ook machtig prachtig! Voor ik begin, dikke dankjewel voor iedereen die ons verder heeft geholpen en helpt in onze missie om een eigen handzeep te maken die handen wassen leuker, makkelijker en beter maakt! 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

👆 Update van links naar rechts 👇

Op veler verzoek (dank voor enthousiasme en interesse!) voor een update. Wat inmiddels zoals jullie weten een paar maanden geleden begon met een idee en een blog/vlog, is inmiddels uitgegroeid tot een gecertificeerd merk en een écht product. Deze foto vat de soap samen, want een zeep die je kunt zien maken valt nog niet mee, zo blijkt. Haha. 

Van links naar rechts neem ik jullie graag kort mee in de ontwikkelingen: 

  1. In 4 weken tijd van idee tot product; het allereerste monster van onze eigen zeep! 
  2. Monster 2 bevat wat geur en kleur verbeteringen, achter de schermen zijn we druk met het optuigen, registreren, deponeren en lanceren van ons eigen, nieuwe merk…
  3. Monster 3 was vooral het product finetunen en ruikt én voelt nog lekkerder 
  4. Houston, we have a problem! Monster 4 bleek niet helemaal UV en hoge temperatuur bestendig!? (thank god voor de hittegolf!). Onze USP (kleur) was verdwenen! Tijd dus voor extra stabiliteit testen en verdere doorontwikkelingen aan het product. Dat was spannend! Het maakt je wel creatief want thuis zijn we ondertussen zelf wat hufter-proof-dummy-tests uit gaan voeren, we stopten de zeep in de koelkast, diepvries, magnetron, voerden een ‘val-test’ uit, smeerden het in kleding, haren, handen… een enerverend onderzoek kan ik je vertellen haha) 
  5. Weer een product-verbeter-ronde verder; dit wordt ‘m! Onze topper van de kleine (promotie) 50ml variant, leuk is ie he? Bij dit monster zie je in de kleine variant dat we ondertussen flinke meters hebben gemaakt op het gebied van design, logo en branding. It’s getting serious! And we love it! 
  6. De kleintjes zijn leuk, maar het is tijd voor zijn grotere broer. We willen met seesoap namelijk op zoveel mogelijk aanrechten eindigen om handen wassen voor iedereen leuker, makkelijker en beter te maken. En dan is een 50ml flesje niet handig.Dus kwamen we bij deze charmante, slanke 200 ml jongen uit. Mooi en stijlvol, maar onze onderbuik vertelde stiekem toch, niet helemaal zeep proof door het kleine tuutje op de flacon. Maar door Corona is er een wereldwijde run op flacons met (zeep)dispensers, dus een alternatief kunnen kopen bleek nog niet zo makkelijk… Voorlopig ontwikkelden we dus door op deze 200 ml fles zoals je ziet bij 7 en 8. Over de zeep waren we inmiddels een heel eind tevreden (hoera!).
  7. 7 = 9 😉 Bloed kruipt toch waar het niet gaan kan en onder het motto ‘gaat niet bestaat niet’ hebben we téch een flacon reeks weten te bemachtigen die perfect past bij seesoap! Deze 250 ml fles heeft de juiste dispenser en heeft een lekkere eigenwijze en eigentijdse vorm. Perfect dus. Schrik niet, onze USP (zeep die je kunt zien, de blauwe kleur) is niet vervallen, we wachten simpelweg nog op ónze zeep in ónze flacons. Maar dat hoort bij een rollercoaster als deze. Ons blauwe goed moet je bij de laatste er dus nog even bij denken! 😉

Minor detail bij alle varianten die je hier ziet is dat de etiketten uiteindelijk transparant worden zodat je de zeep echt goed ziet, maar dat kreeg ik met mijn eigenhuisentuin-printer en knip-en-plak-kunsten niet voor elkaar, dus ook daarvoor vraag ik jullie nog even je eigen je eigen inlevingsvermogen te gebruiken. 

Maaaaaar, we hopen met een paar weken de échte seesoap hier met jullie te kunnen delen! 

Dit was terugkijkend, een update. Vooruitkijkend kunnen we zeggen dat de eerste reeks flacons binnen zijn, de etiketten gedrukt worden, onze eerste bulk zeep bijna onderweg is en wij ondertussen druk bezig zijn met praten en plannen over verkoop en groei.

What a ride! Wanna join? seesoap.nl is inmiddels ook live (under construction weliswaar en uiteraard) maar feel free bij interesse, tips, tags, vragen, alles. 

Stay tuned en stay safe! 🙌💦

0

Schrijf een reactie

Click here